PowerLight Box Pro

PowerLight Box voor Philips TCH en Hogro PVX
IP65
 • Wattage: Schakelbaar 4/7Watt
 • Kleur: Schakelbaar 3000K/4000K
 • Lumen: >100Lm/W
 • CRI: 80~90
 • Aantal LED's: 84st
 • Powerfactor: 0.9
 • Stralingshoek: 180°
 • Beschermingsgraad: IP65
 • Vandalismebestendig: IK10
 • Afmetingen: 344x119x70mm
 • Keurmerken: CE - EMC -LVD - F - RoHs
 • M2 Driver: met Daglichtsensor en aansluiting voor Bewegingssensor
 • M3 Driver: met Daglichtsensor en aansluiting voor Bewegingssensor en Accu

Een armatuur met een heel eigen gezicht, dat zich moeiteloos integreert in elke omgeving; zowel binnen als buiten, mèt of zonder sensor, noodstroom-unit of vluchtweg- pictogrammen.

De LED-plaat en de elektronica zijn volledig geïntegreerd in de lichtkap van de PowerLight Box Pro. Dit zorgt samen met de vormgeving van de lichtkap voor een mooie en egale lichtverdeling, zelfs naar de zijkanten van het armatuur.

Eén op één uitwisselbaar dankzij onze renovatie-kit

De lichtkap van de PowerLight Box Pro is één op één uitwisselbaar met de lichtkap van de Philips TCH 329 en de Hogro (Lightronics) PVX. Hierdoor is het mogelijk om de bestaande bodems gemonteerd laten. Dit scheelt veel tijd bij het monteren en voorkomt schade aan of het moeten bijwerken van de muren of plafonds.

Verschillende drivers voor een optimaal resultaat

De M3 driver heeft een ingebouwde inverter zodat deze door het toevoegen van de Lithium-Ion accupack is in te zetten als een noodstroomvoorziening. Bij deze driver is de eerste dipswitch voor het aan/uit schakelen van de emergency mode. De tweede dipswitch is voor het terug dimmen van de lichtopbrengst wanneer er geen beweging wordt geconstateerd. Dit is instelbaar in 0/100% of in 30/100%. De derde dipswitch is voor het aan/uit schakelen van de daglicht sensor, de vierde dipswitch is voor de gevoeligheid van de daglichtsensor. Deze kan worden ingesteld op High of Low. Het bijzondere aan deze daglichtsensor is dat hij alleen reageert op daglicht, kunstlicht heeft geen invloed op de sensor. De vijfde dipswitch is voor het schakelen van het Wattage van de PowerLight Box Pro, deze is instelbaar op 4W of 7W.

De M2 driver is een kleinere driver voorzien van bijna alle functies die de M3 driver ook heeft. Het enige verschil is dat de M2 driver geen aansluiting heeft voor een noodstroom unit.

Tijd besparen met de PowerLight Remote

De PowerLight Box Pro Luxe (incl. noodstroomvoorziening) is standaard uitgerust met een volautomatische zelftest functie. Deze functie test eens in de 30 dagen de autonomie (brandduur) van de PowerLight Box Pro zonder stroom. Voor de periodieke controles is optioneel een remote te bestellen, hiermee wordt de controle van noodstroom functie gemakkelijker dan ooit.

Het meest tijdrovende bij het controleren van de noodarmaturen is namelijk het openmaken en testen van alle individuele armaturen. Met onze remote is er niet meer nodig dan een simpele druk op de grote ronde knop. Na het indrukken van de knop op onze remote, gaat de LED-plaat uit en gaat er een status-led knipperen. Wanneer deze LED groen knippert had de laatste volautomatische zelftest een autonomie (brandduur) van meer dan 70 minuten, wanneer het status-led rood knippert was dit korter dan 70 minuten en moet er onderhoud gepleegd worden.

De remote werkt op een ruime afstand zodat met één klik alle armaturen in de ruimte gaan knipperen. In een oogopslag (en op afstand) is dus direct te zien of de noodverlichting nog voldoet aan de gestelde eisen. De remote werkt op kinetische energie, dit betekent dat de stroom voor het signaal wordt opgewekt door het indrukken van de knop. Hierdoor hoef je nooit op te letten of de batterij nog wel vol is!

Deze remote werkt tot op heden op de PowerLight Box Pro Luxe, de PowerLight Ceiling Pro Luxe (binnenkort leverbaar) en op de LED-T5-Accu-TL’s


Wilt u meer weten over onze armaturen en het belang van hun IP-waarde? Lees dan hier onze blog!


Door het slimme design en de robuuste bouw is de PowerLight Box Pro overal in te zetten: in centrale hallen, trappenhuizen, gangen, galerijen bergingen en entrees.

Search